Utorak 14. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
26
Subota 14.04.2012.
14:19
Beta A
Delegacija Srpske napredne stranke (SNS) na čelu sa zamenikom predsednika Aleksandrom Vučićem razgovarala je danas sa Srbima u više srpskih mesta u Hrvatskoj, između ostalog i o tome na koji način Srbija može ekonomski da im pomogne, saopšteno je iz SNS-a.
Subota 14.04.2012.17:56
Gospodo "padobranci" iz SNS-A....šta vi uopšte znate o srbima osim što ste se upustili u borbu za vlast...pare..slast....?Moj život kao deteta proteranog iz Hrvatske još 73-će za vreme maspoka sigurno vas ne zanima..kao ni životi ovde na forumu barem 20-tak izbeglica..Da li ste svesni da od te crkve nema ništa..da su srbi u toj tvorevini građani drugog reda..da se niko ne sme vrattit zbog famoznih spiskova tobožnji zločinaca..a se ne mogu zaposliti..da i ono malo koji dođu tamo..pljuju i vređaju kao ovu gospođu dole što napisa...? Otkud baš sada da se setiste da pravite crkvu?Otkud baš pred izbore? Zanima li ikog od vas nešto više osim da sada vi...podelite vlast i pare..funkcije proklete?
Subota 14.04.2012.18:04
Blaga je rec odusevljenje za ovaj komentar... oluja,moja rana... ni crkva,ni Vucic ili Nikolic ne moze da je zaleci...a sto se tice ovih bivsih radikala...Turcima ruke krvave do lakata pouricama do ramena...
Subota 14.04.2012.18:48
a tebi je koliko vidim samo SNS kriv za sve.. a ne vidiš krivicu u onima koji su vas predstavljali,u ovoj vlasti i njihovim satelitima koji su na svaki način zaboravili sve što je Srpsko... nemoj tako rođače. Vređaš našu inteligenciju...
Subota 14.04.2012.18:04
Daleko bilo...Ta dvojica tajkuna..i da ne koristim teže reči su nešto najgore u Srbiji...ali meni smeta i svako onaj ko želi vlast zbog para i funkcija..a ne zbog boljitka naroda!
Subota 14.04.2012.16:24
A neko ce kao smeti da zapali svecu tamo.... ja kad sam mom dedi otisla na groblje upaliti svecu pljuvali su na nas i pokazivali srednji prst....nemojte se zavaravati...ulazite u srbiju malo...puno smo vec dali hrvatima ljudi...
Subota 14.04.2012.17:21
pa ti si iz hrvatske,tek si došla, zato ti obiđi malo srbiju, upoznaj je. toma je rođen u njoj i zna je, ne treba da "ulazi u srbiju malo"
Subota 14.04.2012.17:39
Da li si ti procitao sta sam ja napisala....napisala sam ulaZite z kao zvaka....a u srbiji zivim odavno, duze nego sto sam zivela u hrtvatskoj... opet zahvaljujuci nekim politicarima tamo...poznajem i volim srbiju i ne volim nista sto je hrvatsko,kapiras? ponekad mi se povraca kada vidim kako se izvinjavaju,prastaju i pomazu...Za tu crkvu tamo u koju mozda niko nikada nece uci u Srbiji se moze napraviti 50 stanova za izbeglice sa Kosova....zar ne mislis tako???
Subota 14.04.2012.17:19
Ne znam zašto neki od vas uopšte prigovaraju SNS bilo šta kad se zna ko je bio na vlasti svih ovih godina i ko je upravo najmanje mislio na Srbe u Hrvatskoj.. Iskreno,velika 10ka za ovaj potez SNSa!
Subota 14.04.2012.17:26
Svaka cast, to se ceni. Niko ne treba da negira od drugih stranaka, ovo je nesto najpozitivnije sto sam video u skorije vreme. Glasam za njih definitivno.
Subota 14.04.2012.17:31
Život se ne meri brojem udisaja koje napravimo za vreme života vec brojem trenutaka koji nas ostavljaju bez daha.Postena i Uspesna Srbija, Da, moguce je!!!
Subota 14.04.2012.18:01
Odgovorite gospodo iz SNS-A ..odakle Tomi stan od milion evra..kao i njegovom sinu..odakle Vučiću podrum vina među kojima ima i onih preskupih..odgovorite odakle vam silne pare odjednom za vaše skupe prostorije po celoj Srbiji...I NAJVAŽNIJE..ODGOVORITE NAMA SA OVOG PORTALA ZAŠTO NE SMETE KOMENTARISATI DEPEŠE SA VIKILIKSA KOJE OBJAŠNJAVAJU KO VAS JE STVORIO,ORGANIZOVAO,DAO PARE I KO STOJI IZA VAS???
Subota 14.04.2012.18:29
Znam da nisi...slučajno se "zakačih za tvoj komentar...izvini... Jos nešto što pokazuje ovoj gospodi iz SNS-A KO SU...I ZA ŠTA SE BORE... OVDE DANAS IMAMO STRAHOVITO VAŽNIJE TEME OD OVE VEZANE ZA VAŠU STRANKU..OČEKUJE SE NE DAO BOG I NOVI POGROM SRBA NA SEVERU KOSOVA..UPALA JE ROSU SA 10 TAK TRANSPORTERA NA SEVER...A VI TO TAMO NIGDE NE KOMENTARIŠETE..NEMA VAS..NE BRANITE SRBE MAKAR REČIMA..NE DAJETE PODRŠKU..NE HRABRITE NAPAĆENI NAROD...NEGO SAMO PRATITE TEME VEZANE ZA PROKLETE IZBORE KAO ŠTO JE UPRAVO OVA...TO DOKAZUJE DA VAM JE SAMO DO GLASOVA..IZBORA PARA...DA NEMATE NIŠTA PATRIOTSKO U SEBI.NEGO JOŠ VREĐATE OVDE LJUDE KOJI SU IZBEGLI ISPRED NOŽA USTAŠKOG...SRAMOTA.
Subota 14.04.2012.18:39
Oprosti im boze ne znaju sta govore... ne bi tako pricali da su svoju decu spasavali od crnokosuljasa kao sto je mene moja majka...koga briga za neduzan narod??? treba se dokazati da bi dobili nova,bolja radna mesta ako ne daj boze pobede n izborima
Subota 14.04.2012.19:06
Sramota je sestro..da se niko od njih nije setio da ode na temu npr..nevine dece pobijene u Makedoniji..na temu gde ustaše brane genocid..na temu gde naš narod severa pokrajine očekuje napad možda svaki čas...nego ovde uče nas čojstvu i junaštvu.... Samo ljudi koji su prave patriote i koje ne zanima materijalna dobit mogu ovu zemlju da spasu..Molim se Bogu da narod opet ne pogreši.. Ova žuto-crvena koalicija nas je unakazila i unazadila 100 godina...Ne trebaju nam isti takvi klonovi....Sve najbolje.
Subota 14.04.2012.22:06
Mа из ког год разлога да су отишли тамо у сваком случају подржавам свако сакупљање прилога за обнову светиња. Нека раде шта хоће само да није на нашу штету, нека се и сликају тамо и дају интервјуе само немој да почну да се извињавају као што су одређени људи то радили.
Subota 14.04.2012.22:09
Браћо и сестре видим да су многи од нас нашли још један повод да се међусобно заваде, колико је заиста важно шта је нека партија урадила у изборној кампањи, а лично подржавам обнову било које светиње, када би сви политичари дали барем део свог новца којег свакако имају могли бисмо да обновимо скоро све светиње на Космету. Ја заиста нисам политички загрижен и на овим изборима гласаћу искључиво против режима бориса Тадића, а не за неку партију зато што сматрам да су право решење, већ напротив зато што су много мање лоши од демократа. И ја бих волео да ми имамо неког Путина, али ми смо ту где смо имамо шта имамо, бирамо мање зло једноставно је тако.
Subota 14.04.2012.22:10
Иако сам био прилично мали када је био рат у бившој Југославији на основу прикупљених чињеница и прича мојих рођака који су тамо ратовали са готово стопостотном сигурношћу могу да тврдим да су Срби пре свега у Босни и Хрватској били издати од стране руководства Србије и то се на жалост не може више никако променити, међутим у будућности можемо барем нешто да учинимо за њих, иако су напредњаци отишли тамо у изборној кампањи нашим људима који су опстали тамо свакако много значи да неко покаже барем мрвицу интереса за њих па макар то било и из неких одређених разлога. они на ову посету свакако не гледају као на политичку већ као на трачак наде да ће се неко барем некада сетити и њих.
Subota 14.04.2012.22:24
Ко год да се сети да обиђе наше људе у околним земљама ма из ког разлога то чинио урадио је барем нешто корисно. Нека иде опозиција у посете само да се случајно не појављује тамо Борис Тадић. Њега не могу да поднесу како наши грађани ван наше државе тако исти и ми који живимо у Србији. Нека наш бивши председник иде около па нека се највећим злочинцима извињава у своје име, а не у име невиних жртава и осталих грађана Србије.

Komentari na ovom sajtu su odgovornost autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije Vesti online.

Svi komentari prolaze moderaciju pre nego što će biti objavljeni na sajtu Vesti online.

Redakcija Vesti online zadržava pravo da komentar ne objavi ili objavi i naknadno izbriše, bez obaveze pojašnjenja autoru komentara za razloge neobjavljivanja ili brisanja.

Komentari koji sadrže govor mržnje ili nasilje, pretnje ili vulgarnosti, koji podstiču diskriminaciju na bilo kojoj osnovi i izražavaju netrpeljivost, koji ne odgovaraju temi vesti na koju se komentariše, neće biti objavljeni.

(Komentar mogu da ostave samo prethodno registrovani korisnici Vesti online)*

VAŠ KOMENTAR (max. 1000 karaktera)